Адвокатът на Локомотив София Михаил Михайлов даде още рязяснения пред Gong. bg във връзка с намерението на клуба да обжалва решението за неполучаване на лиценз.

"Искам да наблегна най-вече върху твърдението, което се шири в пространството, че можем да обжалваме единствено лиценза за А група. Това не е така, в пълна степен можем да претендираме и за евролиценз пред Апелативната комисия. Обяснявам защо е така, в срокове сме подали до НАП всички необдохими молби, предложили сме и план за погасяване на задълженията ни, които са малко над 1 милион лева. Това сме го сторили пред НАП", заяви той.

"На Лицензионната комисия обаче, не сме представили никакъв документ от НАП. Защо, не е в моята компетенция да го кажа, а единствено на Николай Гигов. Така че Лицензионната комисия ни е дала отказ, просто защото не разполага с документ от НАП. Имаме срок до идния четвъртък да предоставим въпросния документ и да претендираме с пълно основание както за вътрешен, така и за евролиценз", обясни адвокат Михайлов.