Вратарят на Локомотив София Божидар Митрев, който бе избран за грач на мача Литекс – Локомотив София /0:0/, заяви, че точката, която спечелиха столичани е от съществено значени. Юношата на Левски коментира, че по този начин „столичните железничари“ са се утвърдили на втората позиция и допълни, че до края всяка точка ще е важна.

„Смятам, че днес всички се раздавахме на максимум. Надявахме се да не загубим мача, защото всяка една тока до края е важна и за нас тази точка е много значима“, започна Митрев.

Колкото до това, че в 15 мача не е допускал гол във вратата си, Митрев обясни: „Аз, за да не допусна в 15 мача голове, целият отбор ми помага. Това е футболът, колективен спорт и всички си помагаме вътре на терена“.

„Много е важна точката, защото остават малко мачове. Само 4. Днес точката за нас е много важна. Утвърдихме се на втората позиция“.

„Очаквам труден мач с Берое. През есента те ни победиха с 3:0. Те са здрав отбор с амбиции за Европа. Но се надявам на Надежда ние да победим. Разбира се, че за мен класирането е по-важно, независимо дали ще допусна гол до края. Надявам се до края да се представяме добре и да спечелим каквото можем“, завърши Митрев.

Резултатите от гласуването за Играч на мача може да намерите Тук!