Спортният директор на Локомотив София Кристиян Добрев коментира на пресконференция играта на състава в мача с Литекс.

"Железничарите" победиха с 2:0 и изиграха най-силния си мач в последната година и половина според Добрев.

"Съжалявам, че мачът ни с Литекс не се предаваше по телевизията, защото нашият отбор такъв добър мач не е играл от година и половина поне. Това е благодарение на работата на треньорите и играчите по време на подготовката", започна той. 

"Литекс беше надигран и всички искат да виждат нашия тим в тази светлина. Дано не бъде само фойерверк, трудно ще е, защото потенциалът ни не е огромен, но се надявам да вървим нагоре. Последният нов играч в Локомотив е Антон Огнянов. Искахме го още през зимата, но той прие офертата на Левски. Сега го взимаме под наем. Той няма право да играе срещу "сините", така че най-вероятно ще започне да тренира с нас от понеделник", допълни шефът на "железничарите".

"Знаем, че в Левски има някакво напрежение, така че на съперника ни в събота няма да му бъде лесно. Тайно се надявам да спечелим на "Герена". За Цветан Генков - той има оферта от чужбина и ще ходи на място да се договаря. Ако не стане трансферът му зад граница, ще дойде при нас, но при всички случаи не до края на седмицата. Информацията, че Гигов ще напусне клуба бяха пускани в пресата от един треньор, който водеше Славия преди две години. Сега пак се случи. Нямаме проблеми от финансово естество", завърши спортният директор на Локомотив София.