Локомотив София завърши контролните си срещи преди първенството с нулево равенство срещу втородивизионния Пирин Благоевград. Мачът се игра на стадиона в квартал „Надежда“ пред около 200 зрители и с него бе представен отборът на „железничарите“ за сезон 2014 2015.

Двубоят започна с опасна контра за Пирин в 5-ата минута, завършила с пас на Тасев към Златинов, който стреля от точката на дузпата, но Митрев изби в корнер.

В последствие Локомотив успя да установи лек превес, но солидният отбор от Благоевград не позволи на домакините да стигнат до гол. В 32-ата минута след триково разиграване на пряк свободен удар Хаджиев стреля с глава, но топката мина встрани от вратата. В 35-ата Трифонов центрира от ляво, Том стреля с глава, но вратарят на Пирин Бахтерлиев изби встрани.

Второто полувреме започна с атака за Пирин, но Драги Коцев не успя да нанесе хубав удар. В 55-ата минута Том шутира от фаул, но над вратата на „орлетата“. В 68-ата отново Том стреля от дистанция, но резервният вратар Костов изби в корнер. В 76-ата минута двете нови попълнения в Локо София Ласиман и Шехуди бяха близо до гола, като първият центрира от дясно, а вторият стреля с глава, но право в обсега на вратаря Костов.

Последното положение в мача бе в 85-ата минута, когато Ласиман с глава прати топката малко над вратата на Пирин.

От състава на Локо София поради контузии или ангажименти с юношеския национален отбор отсъстваха доста играчи.

Локомотив: Митрев /46- Галев/, Тодоров /46-Елтон/, Иванов, Хаджиев, Трифонов, Гаджев, Ливраменто /88-Йочев/, Том /77–Васев/, Шехуди /82-Славчев/, Манолов /88-Гогов/, Димитров /46- Ласиман/

Пирин /стартов състав/: Бахтерлиев, Башлиев, георгиев, Николов, Туджаров, Попев, Павлов, Коцев, Тасев, Вл. Златинов, Благов