„Какво да коментирам? Може би имаше две-три грешки отсъждания и имаше спестен втори червен картон на футболист от Лудогорец. Естествено, че работим по въпроса за централен нападател. Договаряме се. Става дума за чужденец“, заяви изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков след двубоя с Лудогорец в 6-я кръг на А група. „Колективът е много добър в момента, треньорското ръководство има пълна подкрепа. Отборът играе все по-добре и днес заслужено надиграхме Лудогорец, но не успяхме да спечелим“, каза още Марков и продължи:

„За какво да подаваме жалба? Виждате как се стремят например да помагат на отборите, на отбора от Разград по-точно, защото винаги срещу тях се получават такива неща. Да оставят да се играе футбол, който е по-добрият, нека да спечели. Днес Локомотив беше по-добрият отбор и заслужаваше да спечели. Може би трябваше да решим мача в средата на второто полувреме и да ги прекършим.“

„Като български отбор пожелавам успех на Лудогорец в плейофите на Шампионската лига. Да се класират за Шампионската лига. Като всеки българин им пожелавам успех. Нормално е да гледаме, да търсим футболисти и да наблюдаваме отбора от Разград. Те тези неща не се уговарят там по мачовете. Играем мач за мач. Целта е по-предно класиране и каквото стане. Ако привлечем централен нападател, ще имаме по-големи цели“, завърши Георги Марков.