Наставникът на Локомотив София Димитър Васев смята, че резултатът от мача с Литекс е справедлив. Двата тима завършиха 0:0 на тежкия терен в "Надежда", като положенията в двубоя бяха прекалено малко. 

"Мисля, че равенството е заслужено. Имахме проблеми със състава и затова изпуснахме инициативата след почивката. Много битка, просто на тоя терен това беше начинът да се изиграе мачът. Поздравявам ги за това." 

"Излизат ми основни футболисти, нарушава се постройката и това влияе. Сега е хубаво, че има едно прекъсване, ще можем да стегнем редиците. Тези, които имат да наваксват във физически план, ще наваксат всичко", сподели Васев.

Наставникът сподели, че пред "червено-черните" няма поставени конкретни цели до края на сезона. Той смята, че битките в челната шестица са като подарък за футболистите му за силния им сезон. 

"Предполагам, че има напрежение, но има и един стимул. Лично аз казах, че не искам да се афиишират цели, искам момчетата да играят за себе си. Тези мачове са като един бонус за тях за всичко, което направиха." 

"Поне на този етап нямаме възможност да променим нещо, просто защото имаме прекалено много контузени играчи. След това можем да мислим, като се завърнат", сподели наставникът на "червено-черните".