Истински празник очаква всички присъстващи и най-вече децата в Деня на отворените врати на стадион „Локомотив“ тази събота – 12 ноември.

Клубът е подготвил много игри, изненади и награди именно за най-малките, а по-любознателните от тях ще имат възможност да се запознаят с историята на един от основните столични грандове, както и да видят къде тренират, играят и се подготвят футболистите на Локомотив София 1929.

Всички любители на спорта ще имат възможност да станат част и от официалното откриване на клубното заведение на железничарите - Loko’s Cafe. Така всеки желаещ ще може да си закупи и сувенир от официалните фен артикули на червено-черните. 

В рамките на инициативата, организирана съвместно със Столична Община, район „Надежда“ ще се проведе и аматьорски турнир, в който шест отбора ще премерят сили за Купата на Локомотив. Съдии на турнира ще са синовете на легендата Атанас Михайлов – Виктор и Михаил Михайлови.

Много настроение, музика, специални гости и безброй активности на открито пък ще зарадват всички деца. Правилата на игрите са изключително забавни и същевременно образователни, целящи да насърчат любовта към футбола и спорта у най-малките. 

Програма на Деня на отворените врати на стадион „Локомотив“:

9:30 ч. – Официално откриване на инициативата и представяне на Loko’s Cafe 
10:00 ч. – 13:30 ч. – Футболен турнир за аматьори. Ще се проведе на изкуствения терен на клуба.
10:00 ч. – 13:00 ч. – Вратите на базата на Локомотив ще бъдат отворени за всички желаещи да направят обиколка и да се запознаят отблизо с историята на клуба.