Ръководството на Локомотив Сф излезе с призив към всички верни фенове на отбора да го подкрепят в дебютния си мач от Северната софийска група в неделя от 17.00 ч. срещу Надежда Доброславци.

„Мачът ще се играе на нашия стадион, въпреки че домакин се води отборът на Доброславци. Съперникът се съгласи на това, за дойдат нашите фенове на стадиона. Всички разходи по организацията на срещата ги поемаме ние, естетвено и наем няма да ни платят. За сметка на това приходите от билети ще бъдат за Локомотив. Цената на билетите 3 лева, вероятно такава ще остане и за следващите ни мачове. Който има желание и възможност, не пречи да си закупи два или три билета. Преди мача ще представим всички деца от школата, които ще изпратят в публиката наши флагове“, сподели изпълнителният директор на Локо Сф Бойчо Величков.

„Поканили сме на мача много наши ветерани. Използвам случая да призова чрез Gong.bg всички локомотивци, които по една или друга причина не са идвали на мачове на Локомотив, да се върнат на стадиона и да подкрепим заедно новия-стар Локомотив“, сподели Величков.

Той допълни, че в последните дни е имал много тежката задача да преназначи на работа само 50% от треньорите в школата, като 14 те са били сведени до 7. Същото се отнася и за доста от служителите.

„Родителите настояваха много за оставането на Младен Стоев като треньор на децата, но той не разполага с нужния лиценз“, добави Величков.

„Организацията на мачовете от ДЮШ е скъпа. Ето, например в събота на базата в Требич ще се играят 5 мача на нашите формации, като разходите по тях възлизат на близо 1200 лева“, допълни шефът на ДЮШ Ангел Колев.