Спортно-техническият директор на Локомотив София Кристиян Добрев бе гост в обзорното предаване на „Диема Спорт“, в което коментира ситуацията при столичните „железничари“ след отпадането на тима от турнира за Купата на България от Локомотив Пловдив

„Още е рано да правим генерални изводи след отпадането ни за купата. Мога да кажа обаче, че и двата мача ги загубихме напълно заслужено. Не мога да кажа конкретни причини, дали са една или две, за отпадането ни от турнира. Още след първия мач казах, че показахме лошото лице на нашия отбор, след това (в мача с ЦСКА) доброто, и днес отново онова лице, което никой от нашето ръководство, треньори и привърженици не желае да вижда. Реалността е такава. Днес загубихме напълно заслужено. Локомотив Пловдив ни надигра по всички показатели. Напускаме турнира за Купата на България, в който имахме амбиции“, заяви Добрев.

„Причините са комплексни. Една от причините е резервната скамейка, друга може би са ранните мачове. Само до преди десет дни бяхме в подготовка и е съвсем нормално отборът да не бъде готов физически и кондициионно на 100%. За мен най-важното нещо е и дано го разберат и нашите футболисти, че без влагане и без раздаване няма да стане. Ние не сме такава класа или такава сила, която да респектира противника и когато футболистите не се вложат, се получават такива резултати“, допълни още шефът в Локомотив София.