„Мисля, че равенството е справедливо. Играхме срещу водача във временното класиране, но и ние не отстъпвахме, така че равенството е справедливо. Мисля, че ги превъзхождахме в бързината и имахме две-три ситуации за гол, които не оползотворихме. Имаше и малко умора в тима след двубоя с ЦСКА за Купата. Това е нещото, което ме притеснява, но в края на краищата ще изкараме до трансферния прозорец, когато може би ще попълним с двама-трима играчи нашия състав“, заяви старши треньорът на Локомотив София Ангел Колев след 0:0 с Етър в 7-я кръг на Втора лига.

„При мен не е имало еуфория. Това е един турнирен мач, който успяхме да спечелим срещу отбор, съставен от скъпоплатени играчи. Това е добре за самочувствието на моите играчи. Не искам да коментирам противниците. Искам с това, което разполагаме да сме един от стойностните отбори във Втора лига“, каза Колев по повод отстраняването на ЦСКА в турнира за Купата на България.

„През трансферния прозорец ще има нови играчи. Финансите при нас са ограничени и не може да имаме футболисти, които получават заплати без голям шанс да играят в отбора“, коментира още Ангел Колев и добави:

„Няма кой знае каква разлика между отборите във Втора лига. Много мачове ни се струпаха, които не са от събота на събота, за да има време и за възстановяване. Естествено, че Дани Пеев е много важен за отбора. Той е футболисти, който канализира нашите действия на терена и днес ни липсваше определено.“