Капитанът на Локомотив София Емил Виячки остана разочарован от равенството 0:0 с лидера Етър. Според него, "железничарите" преследват победите във всеки един двубой и затова този изход от изминалия двубой не ги задоволява особено.

"Категорично надиграхме Етър, изпуснахме няколко положения и завършихме 0:0. Но ние сме Локомотив и всеки мач играем за победа. Нас не ни интересува срещу кого играем - дали ще е първият, вторият или който и да било, преследваме само трите точки", сподели Виячки пред DIEMA SPORT 2.

"Играем сега за първенството, не мислим за Купата, като дойдат мачовете за нея, тогава им обръщаме внимание. Отборите във Втора лига сме равностойни и който е по-концентриран, той ще спечели мача си. Предстои ни мач с Ботев Враца и излизаме единствено за трите точки."

"Дани Пеев днес липсваше на отбора, всичко което и да кажем за него е малко. Той има опит, класа, всичко. Ние все пак сме отбор на един месец, постигнатото за това време е добре, тренираме здраво и това е. Всяка тренировка се раздаваме здраво и това се стремим да показваме и в мачовете", добави Виячки.