Шестима са сигурните нови играчи в Локомотив Сф, но това не е краят на селекцията на отбора, съобщи за Gong.bg изпълнителният директор на тима Бойчо Величков.

Новите са Емил Петров, Емил Виячки, Владислав Мисяк, Даниел Пеев, Димитър Георгиев и Слави Паскалев.

Предстои последен разговор и с халфа Златко Бонев, както и с юношата на Левски Велиян Комитски, които също се очаква да останат в тима от „Надежда“.

Ще бъдат изпробвани още четирима футболисти, но това няма да може да стане днес, поради отказа на Кариана Ерден да играе контролата с Локо Сф заради големия брой контузии в третодивизионния тим. При това положение тестовете се отлагат за събота от 18 ч., когато на официалния терен на стадион „Локомотив“ ще бъде контролата-представяне на отбора срещу Витоша Бистрица.

„На Николай Велков предложихме договор, но той не го прие, вероятно има по-добра оферта. Йордан Ризов остава в Локомотив Сф. Освободихме Мехмедов, Караколев и Банков, които бяха на проби“, допълни картината около селекцията Бойчо Величков.

Локомотив Сф е сигурен участник в новата Втора професионална лига, изчаква се само официалното обявяване от страна на БФС на състава на дивизията.