Старши треньорът на Локомотив София Емил Велев заяви, че иска още по-голям синхрон във всички линии.

„Не гледаме на резултатите, като такива. Опитвахме се да разиграваме топката. Те от едно положение ни вкараха гол. Накрая изпуснахме две-три удобни ситуации“, коментира Велев.

„Според мен имаше добро темпо в мача, което търсим на този етап от подготовката. И двата отбора искаха да победят. Аз съм доволен от тази проверка“, добави старши треньорът на Локомотив.

„Нормално е да са уморени и ние го имаме това в предвид. На това нещо не обръщаме внимание. Имаме по-голям брой футболисти и се гледам да използвам всичките. В защита се стремяхме да останат тези състезатели, които започнаха мача“, продължи наставникът на „столичните железничари“.

„Искам още по-голям синхрон във всички линии. Мисля, че във фаза защита стояхме по-добре, а в нападение нещата не ни се получаваха толкова добре. Тези неща, които правим на тренировките може да станат по-добри. Имаме още тренировки и още един мач. Ще преценяваме за качествата на Уилкер. За да сме твърдо убедени, че трябва да привлечем някой играч, трябва да сме на 100% сигурни в неговите качества“, каза още Емил Велев.