С решителни действия започна на новия си шефски пост в Локомотив Сф бившият капитан на отбора Кристиян Добрев. На встъпителната пресконференция на ръководството присъстваха и фенове, част от които продължиха с настъпателните си действия спрямо част от шефовете, а в случая - към старши треньора Емил Велев и неговия помощник Любомир Симов.

Новият спортно-технически директор на Локомотив Сф Кристиян Добрев влезе в ролята на умиротворител в ситуацията и успя да тушира назряващия скандал.

„Още преди да започне пресконференцията имах кратка среща с феновете, на която им обещах да направим среща помежду ни и да изгладим взаимоотношенията ни. Тази наша среща вероятно ще бъде между двата ни лагера, тъй като сега няма време, утре заминаваме за Банско. Трябва да намерим общ език, защото тези панаири не подхождат на голям клуб, какъвто е Локомотив Сф“, овладя ситуацията Добрев.

Добрев тушира скандал с феновете на Локо Сф

източник: Gong.bg

Той обеща също, че ще бъде обърнато особено внимание на Детско-юношеската школа на клуба.

„Помните, че преди последните два сезона имахме успехи. Стигнахме до на практика решителен мач за титлата срещу Левски, който за съжаление загубихме, играехме редовно, при това нелошо в Европа. Мисля, че доста от вас са присъствали на мачовете ни срещу Фейенорд, срещу Шльонск и други. Това трябва да бъде целта ни на първо време – да се върнем на това равнище“, добави новият спортен шеф, който прекрати състезателната си кариера това лято.

Добрев тушира скандал с феновете на Локо Сф

източник: Gong.bg