Черно море и Локомотив София записаха равенство 2:2 в мач от 9-я кръг на А група. На практика момчетата на Георги Иванов-Гонзо изпуснаха спечелен мач, след като поведоха набързо още през първата част с 2:0, след голове на Бакари и Симеон Райков, но в самия край на мача столичните железничари върнаха двете попадения с голове на Елтон и Маркиньос и спечелиха точка.

Още в 5-ата минута на мача Бакари откри резултата на мача на стадион „Тича“. След прекрасно организирана контраатака на „моряците“, Бакари бе изведен отляво, навлезе в наказателното поле и стреля неспасяемо в далечния ъгъл на вратата на Локо Сф за 1:0.

По-малко от 10 минути бяха нужни на домакините, за да удвоят преднината си. Симеон Райков бе изведен добре от Божилов и с удар от границата на наказателното поле покачи на 2:0.

При този резултат двата тима се оттеглиха на почивката, а с подновяването на играта столичани показаха далеч по-активна игра. В 56-ата минута Елтон центрира отдясно и сложи топката на главата на непокрития Сото. Последният стреля опасно с глава, но топката срещна левия страничен стълб. В 80-ата минута усилията на момчетата на Стефан Генов дадоха резултат, като локомотивци върнаха едното попадение. След центриране от корнер Елтон овладя топката около точката на дузпата и с удар от въздуха направи 1:2. Три минути след това Димитър Илиев стреля с глава, но топката удари напречната греда.

В последната секунда на двубоя меле в малкия пеналт на Черно море доведе до няколко удара по посока на вратата на Китанов, като в крайна сметка Маркиньос успя да добута топката в мрежата на „моряците“ за 2:2, а с това донесе и точката на своя тим.

След този мач Черно море заема 4-о място във временното класиране с 14 точки, докато Локо Сф заема 11-ата позиция с 9 пункта.