Старши треньорът на Локомотив София Стефан Генов изрази задоволство от представянето на своя тим при успеха с 1:0 над Берое в Стара Загора от 21-ия кръг в А група. Специалистът обясни, че и в предния мач отборът е играл добре, затова не се вълнува особено от информациите в медиите за своето предстоящо уволнение.

„Не само в днешния , а и в предния срещу Локомотив, когато за жалост загубихме,  показахме това лице, което искам. Тази борбеност, всеотадйност…  Спечелихме с 1:0, но това бе най –малкото, с което можехме да си тръгнем. Имахме ситуации през второто полувреме за втори и трети гол, с които да си затворим мача“, каза наставникът на „железничарите“.

„Очаквахме по този начин да се развие мама. Затова малко промених схемата на игра – знаех, че ще имаме повече пространства и затова играхме с двама атака. Още веднъж искам да кажа, че съжалявам, че не вкарахме втори гол. Тогава по друг начин можеше да се развие мача.“

„Медиите могат да те уволнят или да те направят голям. Аз за себе си не се притеснявам. Не обръщам внимание, на нещата които се пишат.  Не съм за първа година треньор. Негативните резултати повлияха психичиески върху отбора.“

„Много ни пречат контузиите. Александър Бранеков е контузен, централните нападатели Седрик и Крум Бибишков – също. Румен Трифонов не знам дали ще мога да го ползвам до края. Изключително много контузии, чакат ни два тежки мача, в които трябва да се справим. Азрак Махамат и миналия мач игра в центъра на защитата, днес съм много доволен не само от него, а и целия отбор“, завърши Генов.