Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази недоволството си от загубените точки, след 2:2 при гостуването на Локомотив София. Той обясни обаче, че не слабата игра на тима е била причина Кирил Домусчиев да си тръгне набързо от стадиона.

„Нямам коментар. Не ми хареса как играхме. Спокойно можеше да загубим. Крив мач,“ заяви Петричев.

„Мисля, че ще успеем да се вдигнем, защото според мен повечето играчи и днес са мислили за мача със Стяуа. Което не е правилно. Поставените цели са да играем с максимални сили на всички фронтове. При нас резерви няма, всички са на достатъчно високо ниво, и би следвало да имаме добри възможности за ротация. Може би подцениха мача. Ще видим какво ще каже старши треньорът, аз лично се изнервих,“ добави той.

„Кирил Домусчиев си тръгна по-рано по други причини. Той дори нямаше планове да идва, защото имаше други ангажименти. Просто използва една пролука в програмата си, за да гледа малко. Той не е от хората, които биха си тръгнали, защото е недоволен от играта. Ако е недоволен, има си други начини да го покаже,“ обясни босът.

Санкции за хикса надали ще има. „Ние имаме доста точки във вътрешния правилник, но нека не се поддаваме на емоцията. Не мисля, че ще налагаме санкции. Просто трябва ясно да им се обясни, че трябва да се играе на всички фронтове. Да, безспорно голямата цел е срещу Стяуа, но не можем да си позволяваме да губим с лека ръка точки, ако искаме да сме шампиони. Доста загубихме от началото на сезона,“ каза Петричев.

За предстоящия сблъсък със Стяуа, той заяви: „Продажбата на билети върви доста добре, интересът е голям. Едва ли ще стигнем рекордите от Лацио и Валенсия, но се надявам, че ще има поне 25 хиляди, ако не и повече. Всички искаме български отбор да бъде на такъв висок форум. Затова нека да си го пожелаем, концентрирали сме всички усилия. Всички са добре дошли на Националния стадион.“