Спортният директор на Локомотив София Кристиян Добрев изради увереност, че тимът има шанс да получи лиценз за следващия сезон.

„Има една седмица, в която имаме право да обжалваме и това е. Въпросните задължения, заради които ни отказват лиценза са тези към НАП, други няма. Мисля, че милион и 40, ако не се лъжа сега. Това говорихме и с президента. Той прави всичко възможно. Неговите думи бяха, че ако успеем да победим ЦСКА в събота и получим по-голям шанс за класиране, че няма да имаме проблеми с двата лиценза. Това е, което аз знам“, сподели Добрев пред Нова телевизия.

„В клуба дойде официално становище от футболния съюз, в което пише, че има една седмица за обжалване. Никъде не пише, че нямаш право да обжалваш едното за сметка на другото. Ние сме подали погасителен план, може би те не го приемат, не знам точно. Не ни информират точно по кои точки не ни дават лиценз. Становището е три реда. Общо взето ни слагат под един знаменател с ЦСКА, но все си мисля, че ние сме малко по-различни клубове. Знаехме, че има някакъв такъв казус, така че мисля, че ще се справим. Трябва да се мисли за мача в събота“, обясни Кристиян Добрев.

Срещата между ЦСКА и Локомотив София е в събота от 17.30 часа и можете да я проследите в Gong.bg, на живо с картина в Gong Play, по телевизия Diema Sport и по Дарик радио.