Изпълнителният директор на Локо Сф Георги Марков изгледа контролата в Правец и остана доволен от равенството на неговия тим с Левски. След мача той даде кратко интервю за Дарик радио.

„На отбора на Локомотив му трябват още 3–4 нови попълнения, заяви Марков. С тяхното привличане ще го допълним с офанзивни хора. Направихме добра проверка с Левски, в която завършихме 1:1. Имаме много контузени състезатели, които не взеха участие. С Левски направихме добра контрола”.

Двама чужденци изгледаха контролата с Левски, какво може да каже за тях Георги Марков?

„Да, утре (днес четвъртък) и двамата ще подпишат договори с Локомотив, категоричен е Георги Марков. Единият е от Тунис, играл няколко години в шампиона на тази страна, а другият е френски гражданин. Чакаме да пристигне и португалеца Ливраменто, който също ще подпише с нас. Може би с привличането на тримата ще приключим селекцията засега. Ще минат медицински прегледи и ако всичко е нормално, те ще са на разположение на Димитър Васев още за следващата контрола. Само да подпишем договорите и се надявам и с тяхна помощ да направим по- добър отбор”.

Доколко в Локомотив е спокойно, доколкото в българските отбори може да бъде спокойно?

„Засега е спокойно, счита Марков. Виждате, че нищо сигурно не може да има. Виждате какво се случва с Ботев Пд. Ние продължаваме да се борим и се надяваме да изградим добър отбор и да търсим по-предно класиране с Локомотив. С тези попълнения, които ще привлечем, се надявам отборът да придобие по-добър облик и да стигнем до по-добро класиране.”