Изпълнителният директор на Локо Сф Георги Марков и спортно-техническият шеф Кристиян Добрев също участваха в първата пресконференция на тима за 2015 година. Двамата засегнаха различни теми, като една от тях беше за новия шеф на ДЮШ Ангел Колев. 

"Знаем, че школата на Локомотив дълги години беше еталон за  производство на футболисти. Няма да изброявам имена, за да не  пропусна някой. Целият живот на Ангел Колев е преминал тук и  знае какво е Локомотив. Наистина, в последните 7-8 години нещата при подрастващите зациклиха, а школата може да носи приходи в  клуба. Пропуснали сме доста, но се надяваме, че новият директор  ще внесе локомотивската идея при малките, коментира пък  спортният директор на железничарите Кристиян Добрев.

"Разбира се, не очаквайте чудеса за кратки срокове, а ние ще му помагаме доколкото можем, каза изпълнителният директор  Георги Марков. Двамата подкрепиха идеята да играят повече български  футболисти, но според Добрев това няма как да се случи със  задължителни декрети. Според него, подобна идея миналата година  в Б група претърпяла крах, така че няма как да се задължават  отборите от А група да започват с трима футболисти до 21 години, каквато идея се прокрадна преди време."

Чуйте още от Марков и Добрев в аудио-файла.