Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви след поражението от Локомотив София с 0:1 в 10-я кръг на А група, че първото полувреме трябва да е за урок на футболистите му.

„Нормално е да не съм доволен от крайния резултат. Съжалявам много, че разочаровахме хората, които дойдоха да ни гледат. Започнахме лошо мача. Много лежерно първо полувреме, а и нямаше агресия. Много грешки правихме във всяка зона на нашия отбор. Просто няма кой да отлича да не направи грешки през първото полувреме. Допуснахме и ранен гол, който още повече влоши нещата. Въобще едно първо полувреме за забравяне. Искам да ни е за урок това първо полувреме. През второто опитахме всичко. Играхме агресивно и атакуващо, но нямахме и късмет. Имахме ситуации – статични положения, корнери, нещата се раздвижиха. Почти не дадохме шанс на Локомотив, но в крайна сметка не успяхме да отбележим гол“, коментира Никола Спасов, а на въпрос, дали загубата отдалечава тима от шестицата, отговори:

„Достатъчно ни отдалечава. Има много мачове и в никакъв случай няма да спрем. Трябва да продължим напред по начина, по който играхме в предишните мачове. Отборът ни има възможности и смятам, че ще се справим. Не се съмнявам в това и ще поддържам до край целта, която сме си поставили.“