Победата на Бразилия над Уругвай, в полуфиналния мач от турнира за купата на Конфедерациите, донесе парични печалби за шефа в Локо Сф Георги Марков и домакина на тима Джони. Двамата познаха крайния резултат от двубоя и си разделиха печалбата, която бе образувана от 14 души участвали в играта. Повечето от тях от спортно-техническия щаб на „червено- черните”, начело със старши треньора Емил Велев.

Gong.bg разполага с това кой на какъв резултат е залагал преди да почнат да гледат полуфинала. Емил Велев е заложил на 1:1 и до последно е вярвал, че той ще прибере залога, докато Паулиньо не вкара в 86-та минута победния гол за Бразилия. Чавдар Цветков бе заложил на 2:0 за домакините на турнира. Георги Шейтанов бе прогнозирал победа с 2:1 за Уругвай, а Любомир Симов също победа за Уругвай, но с 1:0.

Най-доволен от печалбата си остана Джони, който отишъл последен да гледа мача и буквално бил накаран от Чаво Цветков да вземе участие в играта.

Очаква се тази вечер залозите за Италия – Испания да са още повече, а кой ще спечели, ще стане ясно след на този втори полуфинал от турнира за Купата на Конфедерациите, който се провежда в Бразилия.