Тежка македонска сватба вдигнаха снощи в Локо Сф. В любимата си Елица се врече масажистът на отбора Иван Коцинов. Пищното тържество се състоя на терена на град Сандански, в ресторант „Русалка“, а много от 250-те гости бяха настанени в хотел „Таймаут“. Сред поканените бяха изпълнителният шеф на Локо Сф Иво Тонев, настоящият и бившият треньор на отбора Димитър Васев и Стефан Грозданов, футболистите от „Надежда“, сватбари от Петрич, Русе, Стара Загора и София.

Момчето-македонче Иван си е намерил оправна булка от Русе – Елица. От самото начало тя показа неочаквана журналистическа дарба и се превъплъти във водеща на собствената си сватба. В кръшните хора като отличник се прояви кумът – футболистът на Академик Сф и бивш играч на Локото Юли Петков.

Играчите на Локомотив първоначално бяха срамежливи по време на богатата културно-музикална програма, но после скаутът Иван Пасков-Прасковата грабна микрофона и запя, а другите скочиха на дансинга.

Ергените от отбора на младоженеца обаче бяха победени от представител на родата на младоженката в битката за жартиера. Така следващата сватба в компанията би трябвало да е в Русе.

Купонът, придружен от заря, се вихри до 6 сутринта...