Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че след спечелената Суперкупа на България насочва поглед към битките със Сервет Женева в Лига на конференциите. Опитният спец каза по адрес на швейцарците, че са силен и готов отбор.

Дерменджиев заяви също, че Лудогорец ще върви във възходяща линия напред.

“За нас беше важен този мач, направихме го, спечелихме тази купа. В подготвителния период свършихме работа, трябва да свършим и още. Първи официален мач – поздравявам играчите, трябваше да се играе за трофея“.

„Мачът се разви добре за нас с дузпа и червен картон и мисля, че наруши нашата тактическа постановка. Ще ни бъде за урок. Не се обезкуражавам до последния съдийски сигнал“.

„Има мачове, които трябва да бъдат спечелени. Това е изключително важно за самочувствието на играчите. Аз и отборът се стремим към това“.

„Мисля, че този отбор ще има по-голям прогрес, но ще е нужно време“.

Относно думи на Георги Терзиев, заявил, че няма кой да спре Лудогорец в близките години, Дерменджиев заяви: „Навярно е прав. И на мен ми се иска да бъде така“.

„Насочваме се към Сервет. Имаме пет дни за работа, за възстановяване. Трябва добре да разгледаме този отбор. Добър и окомплектован отбор. Дано имаме крайния успех, защото все пак са два мача“.