Треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, поздрави своите играчи за представянето им срещу Лудогорец за Суперкупата на България.

Като причина за загубата с дузпи Панайотов изтъкна липсата на доза късмет. Самият специалист заяви, че наказателните удари са лотария и няма как Реян Даскалов да бъде съден за пропуска си.

„Ами не ни достигна късмет. Дузпите са лотария. Ние заслужавахме повече, поздравих момчетата. И през първото, допуснахме лека грешка, но играхме по-добре от Лудогорец. Не искам да навлизам в подробности, но видях червения картон, много картони, това повлия. Пак ще се повтаря – само мога да благодаря на момчетата. Това е пътят, ще им се върне“.

„Аз мисля, че отборът излиза с достойнство. От начина на игра съм доволен. Нямам забележки към футболистите. Коментирахме, че това е един мач. Доза късмет не ни стигна“.

„Всичко е наред, Рио (б.р. - изпусналият фаталната дузпа Реян Даскалов) го прие по-тежко, защото е рожденик днес. Аз го поздравих, справи се отлично. Дузпите са доза шанс. Никой не може да се обвини, че е изтървал дузпа“.

„Не са чак толкова много основните футболисти, с които се разделихме. Игрово отборът е по-добре. Целта е да сме възможно най-напред в класирането“.