Локомотив Сф е на път да постави своеобразен рекорд, достоен за „Гинес“. Тимът от „Надежда“ в сряда ще започне подготовка за новия сезон за трети път в рамките на малко повече от два месеца.

Ето хронологията:

На 15 юни третият в миналогодишното първенство се събра  все още с вярата, че отборът не само ще играе отново в „А“ група, но и в Лига Европа.

Десет дни по-късно Димитър Васев и подопечните му се самонаградиха с бронзовите медали на изключително тъжна церемония, след което тимът бе разпуснат. Вече беше ясно, че Локомотив няма лиценз нито за „А“ група, нито за Европа.

Локомотив София получи бронзовите медали за сезон 2014/2015

източник: LAP.bg, Агнес Методиева

На 23 юли Локото започна подготовка за втори път с треньор Валерий Дамянов, вече за за да участва в Югозападната В група. Точно месец по-късно след серия от скандали със собствениците Касев и Льосков Локомотив се разпадна отново и ще бъде изваден от състава на трета дивизия.

Локо Сф

източник: Gong.bg, Светослав Табаков

На 26 август най-новият Локомотив Сф, вече със собственик Иван Василев, трябва да стартира на свой ред подготовка под ръководството на треньора Тони Велков и за участие в четвърта дивизия.

„Трети път – майка и баща“, казват феновете от „Надежда“, този път заредени с нова, истинска надежда.

Снимка от третото започване на подготовка за локомотивци поместваме по-долу, а четвърто стартиране не се очаква това лято.

Рестартът на Локо Сф

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев