Треньорът на Локомотив София Иван Колев говори след равенството 1:1 с Царско село от полседния плейофен кръг на efbet Лига. 

Антон Узунов
80 снимки

"Очаквахме, че Царско село ще играе изключително агресивно и много мотивирано. Излязохме без шестима титуляри в отбора, но тези, които ги заместиха, се представиха достойно. От мотивацията съм доволен, разбира се. Заложих на момчетата, които почти не играят в състава, един юноша направи дебют, определено съм доволен от тези момчета. Сдърпаха се, защото в хода на мача амбициите им нарастваха - като видяха агресията в играта на Царско село, но тя беше в рамките на футбола, не ги коря. Затова имаше такива реакции", заяви Колев.

 Когато започваше първенството миналата година, някои журналисти и специалисти казваха, че с тази селекцията Локомотив я вземе седем-осем точки до Нова година, я не. Сега имаме 34 точки. Каква да е оценката ми! Целта беше да създадем отбор с дисциплина, агресия и стил. Работихме много. Юли Петков, Ицо Коилов и Данчо Господинов не ги считам за асистенти, а за мои колеги. Много големи благодарности и за футболистите, разбира се. Реално бяхме надиграни в четири-пет мача през цялото първенство. Бъдещето ми? Ще изчакам решението на ръководството", добави още той.