Царско село приема Локомотив София в своя „втори мачбол“ за оцеляване в efbet Лига. Двубоят между „царете“ и „железничарите“ започва в 19:15 часа, точно както и този между Пирин и Царско село и ще може да бъде наблюдаван пряко по DIEMA SPORT 2, а на Gong.bg ще проследим най-интересното.

В състава на Стефано Макопи няма сериозни кадрови проблеми, а тимът на италианския наставник започва да играе все по-добре в отбрана, като в последните си 6 мача има 5 сухи мрежи. От средата на седмицата съди въпросът с „Арена Царско село“, която може да загуби лиценза си за следващия сезон. Мачът е от изключително значение за Царско село, като дори и точка може да достигне на тима

Наставникът на надежденци Иван Колев вероятно ще направи доста промени в своя състав. Единствената липса е свързана с Владимир Семерджиев, за когото сезонът приключи, тъй като си изкара картони и търпи наказание. През седмицата собственикът на Локомотив – Иван Василев, заяви, че се очаква през лятото да има голямо текучество в Надежда.