Отборите на ЦСКА и Локомотив София ще премерят сили в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Българска армия" започва в 17:15 часа и ще бъде излъчван пряко в ефира на DIEMA SPORT. 


Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е изправен пред сериозни проблеми преди днешния сблъсък. Освен сигурните пропускащи двубоя Матей, Туфегджич, Кох, Назон и Де Нойер, под въпрос е и бразилецът Жеферсон, който не взе участие в петъчната тренировка на тима.

Сръбският специалист е принуден да прави промени във всички линии. Очаква се триото в отбрана да е съставено от Християн Петров, Амос Юга и Иван Турицов, а сред титулярите в средата на терена ще се завърне Джонатан Линдсет.

Бразилският защитник на Локомотив София Каду, който имаше малшансът да се контузи тежко още в дебюта си за столичани, ще бъде аут до края на сезона. Той подписа с червено-черните в края на август, но заради забавяне на документите му изигра първия си мач в началото на октомври срещу Хебър (3:2), в който скъса връзки на коляното.

В негово отсъствие опции пред Станислав Генчев в центъра на защитата са Кацаров, Алан Диас, Марио Петков, Малембана и Матеус.

Главен съдия на двубоя ще бъде Драгомир Драганов.