Две ще бъдат новите попълнения в Локомотив София, съобщава „Мач Телеграф”. В момента треньорът Данило Дончич избира от играчите, които са му били предложени от ръководството. Става въпрос за чужденци. Засега от „Надежда” не уточняват на какви постове имат нужда от подкрепа.

Със сигурност до този момент има само един напуснал. Това е Алан Диас, въпреки че постоянно се говори, че той няма да бъде единствен. „Никой не иска да си ходи от Локомотив”, категорични са „червено-черните”.

startphoto.bg
48 снимки

Тимът ще се готви изцяло на родна земя по време на подготовката. На този етап обаче не се планира лагер. Заниманията ще се провеждат в клубната база, а между тях футболистите ще бъдат с близките си. Не е изключено обаче все пак да има кратък лагер в някой от курортите ни, но той няма да е дълъг.

Вече са ясни обаче датите за контролите и съперниците в тях. На 20 януари Локомотив ще се изправи срещу ЦСКА 1948, а на 26-и „железничарите” ще срещнат Балкан от Ботевград. Ден по-късно е планиран мач със Септември София. Три ще бъдат проверките през февруари – с Пирин в Благоевград на 3-и, с Марек (7), а последната контрола ще е на 10 февруари срещу Спортист в Своге.