Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич съжали, че неговият тим не спечели поне точка срещу ЦСКА. „Червените“ се наложиха като гост с 1:0 в мача от 26 кръг на efbet Лига. В края на мача „железничарите“ имаха възможност да реализират, но в крайна сметка трите точки отидоха при ЦСКА.

„Днес изиграхме може би най-добрия си мач през пролетта, поздравявам играчите, поздравявам Жарко (Жарко Истатов), младия ни вратар. С тази борба заслужавахме поне една точка. ЦСКА има качествени футболисти, вкараха ни ранен гол и това смени хода на мача, ние също имахме положения“, сподели треньорът.

Запитан за младия страж Жарко Истатков, Данило Дончич сподели: „Млад вратар, който получи шанс, заслужаваше и мисля, че днес се представи много добре, има голямо бъдеще пред него.“

„Ако повторим тази игра днес и срещу другите тимове няма да имаме проблеми за изпадане, с тази игра и агресия мисля, ще се справим. По-добре играем като гости, не знаем причината за това. В края на мача дори играхме с четирима нападатели, но не успяхме да вкараме гол. С добра защита и бързи контраатаки ще се опитаме да изненадаме Черно море в следващия мач“, завърши Дончич.