Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич сподели, че неговият тим се е борил, но въпреки това след индивидуални грешки тимът е допуснал поражение с 0:4 от Ботев Пд в 30 кръг. Наставникът е категоричен, че ако остане начело на тима до края на сезона, то отборът няма да изпадне във второто ниво.

„Нелепа загуба с 0:4, но който е гледал мача, трябва да признае, че на определени моменти играхме добре, първите 20 минути бяха равностойни. След това се получи контраатака и след това вкараха гол. Имахме положения през първото полувреме, но имаше и добра намеса на вратаря на Ботев. Заради две контраатаки и индивидуални грешки падахме на почивката. Всички играчи имат мотивация. Мачът приключи при 3:0. Като се погледне целият мач, момчетата се стараеха, бореха се“, сподели треньорът на Локо София

„Абсолютно съм оптимист, че не можем да изпаднем. Смятам, че трябва да оправим някои неща в защита, за да не допускаме елементарни грешки. Трябва да бъдем ефективни. Докато не ме изгонят, аз оставам. Ако остана до края на сезона, Локомотив София няма да изпадне, защото сме по-качественият отбор от останалите“, каза Дончич.