Етър приема Локомотив София в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 12:45 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. 

"Болярите" са в търсене на втора домакинска победа от началото на сезона. Треньорът Светослав Петров сериозно обнови състава си през зимата. Великотърновци стартираха пролетта с равенство 1:1 у дома срещу ЦСКА 1948, а след това отстъпиха с 0:2 при гостуването си на Ботев Пловдив. Към момента тимът заема последно място във временното класиране с 10 точки. 

Наставникът на днешните домакини няма да може да разчита на Крум Стоянов, Кольо Станев и Шано Букхолда. Добрата новина е, че в състава се завръщат халфовете Мартин Моран и Моузес Кандидус. 

Локомотив пристига във Велико Търново след загуба с 0:2 от Крумовград у дома в миналия кръг. "Железничарите" стартираха полусезона с успех с 1:0 над Хебър и към момента дишат по-спокойно, макар че треньорът Данило Дончич е на мушката е при загуба днес е много вероятно да бъде сменен. "Червено-черните" са 13-и във временното класиране и имат 12 точки повече от съперника си. 

Сериозен проблем за сръбския треньор е липсата на наказания Карлос Франса. Аут за мача са още Калоян Кръстев и Диого Тейшейра. 

Главен съдия на срещата е Георги Иванов.