В сряда фенове на Локомотив София официално стартираха гражданска подписка с искане за основно реновиране на стадион "Локомотив". Подписката е инициирана главно от УО Железни Бригади и е подкрепена с подписите на една от легендите на Локомотив  - Спиро Дебърски, спортния журналист и локомотивец - Петър Милушев, дъщерята на Никола Котков-Котето - Мария Коткова, и общинските съветници в Столична община Димитър Антов и Владимир Митов.

Подписката е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация на Област София и Столична община и е със срок 3 месеца. През тези 3 месеца, привържениците очакват инициативата да бъде подкрепена от всички настоящи и бивши известни дейци в Локомотив от сегашното ръководство на ФК и ОСК, както и от футболисти, спортисти и бивши такива.

Всеки, който желае, може да се включи в събирането на подписи, като разпечата сам формуляра от различни събития, предстоящи скоро.

"Сигурни сме, че за тази добра кауза биха се подписали страшно много хора и за това апелираме - бъдете активни. За да внесем след 3 месеца максимален брой подписи на отговорните институции с апел към тях да си свършат работата, като вземат необходимите мерки стадион Локомотив да се използва по предназначение, да бъде безопасно и модерно спортно съоръжение, каквото всички искаме да бъде", пишат феновете.