Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев бе доволен от продължаването към четвъртфиналите за Купата на България. “Железничарите” победиха с 3:0 Витоша (Бистрица).

“За нас беше важно да продължим. Първото полувреме не беше добро, защото влязохме отпуснато в мача. Винаги има нотка на подценяване, когато играеш с отбор от долно ниво. Със сигурност искахме да стигнем до победа в редовното време. Подходихме сериозно и всички, които бяха здрави използвахме в днешния мач. Самите футболисти усетиха, че трябва да играят на по-висока скорост. Доста често в последния мач играчите мислят вече за ваканцията си. Доста отбори от елита обаче изиграха по-слаби мачове за купата и това бе обица за нас да подходим внимателно”, каза Генчев.

“За нас е много важно да успеем да направим добра подготовка. Имаме две позиции, на които задължително трябва да вземем футболист. В процеса на първенството ние прогресирахме, можеше и да сме малко по-напред, има една горчивина, че загубихме в последния мач от шампионата. Сега трябваше да изграждаме отбор едва ли не от нулата и това е голям опит за мен”, обясни още специалистът.


efbet подкрепя българския спорт