Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори преди старта на зимната подготовка на тима. Той разкри, че към него е имало интерес от страна на Ботев Пловдив. Генчев разкри плановете и целите на тима през настоящата година.

„Напуснал е единствено Симеон Славчев. Той замина за Полша, както вече може би е ясно на всички. Имаме двама нови футболисти – Бруно Франко, както и вратарят, който пристигна днес. Селекцията е отворен процес, може би ще има и някой нов футболист. Имаме готов отбор, така че ще се подсилваме само, ако имаме възможност да привлечем играч, който е с по-добри качествата от тези на наличните ни състезатели“, сподели Генчев.

start-photo.bg
30 снимки

„Нямаме конкретна цел да вземем заместник на Симеон Славчев. Селекцията е отворена до последния ден от трансферния прозорец, но няма да взимаме играч на всяка цена“, разкри Генчев.

„Антонио Вутов е току-що кацнал в България и идва за тренировката, а Дуарте ще пристигне утре. Аз не деля мачовете, всеки един мч е важен. Всеки път казвам на футболистите, че всеки следващ мач е най-важен. Във всяка една тренировка трябва да се доказват футболистите“, коментира наличния си състав старши треньорът.

„До 15-и януари се подготвяме в България, а после заминаваме за Турция, където ще прекараме двуседмичен лагер с четири контроли и после пак на родна земя. За нас винаги е било трудно, не си правим илюзии, че ни е лесна задачата. Искам постоянство от футболистите, важно е да направим добра подготовка и да бъдем здрави. Ако се трудим, работим и имаме постоянство, ще постигнем добри резултати“, каза още той.

Станислав Генчев призна за интерес към Ботев Пловдив към него.

„Имаше запитване към мен от Ботев Пловдив, но аз в момента съм с договор и няма как да се получи. Имаше много спекулации, имах само един разговор. Няколко седмици се пише за това, но това са спекулации. В момента няма как да напусна Локомотив София“, завърши той.