Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев обяснимо не бе в настроение след втората поредна загуба на тима му в Турция. "Червено-черните" отстъпиха с 0:2 на Войводина Нови Сад, а преди дни загубиха със същия резултат и от руския Шинник Ярославл. Според него отборът показва колебания и в двете фази на играта и ще е нужна много работа, за да може Локомотив да си върне формата от есента.
 
"Загубата не ме притеснява, защото играхме срещу добър отбор. Притеснителен е начинът, по който ни победиха. Във втори пореден мач освен че не вкарваме, допускаме много леки голове.
 
Играта в защита е под нивото ни, а атаката направо не ми се коментира. Работа е единственото лекарство срещу това. Представянето ни е много далеч от това, което аз искам.
 
Вярно е, че някои отбори са по-напред в подготовката, но това не трябва да ни служи като оправдание. В  офанзивен план нямаме нужда от подсилване, защото разполагаме с достатъчно качество. Иска ми се привлечем нов играч в отбрана с ляв крак, но това е доста трудно на този етап", заяви Генчев. 


efbet подкрепя българския спорт