Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана недоволен от плахия старт на неговия тим, въпреки равенството 1:1 срещу Берое. Той отчете, че докато тимът му няма победа нервността ще е по-голяма, особено като се допуска първи гол, както в днешния ден. 

„Мисля, че резултатът е реален. През първото полувреме не успяхме да сме активни и да се възползваме от техни грешки. Направихме и глупост, след което те ни поведоха. Втори пореден мач ни вкараха от статично положение, въпреки че работим на тренировка. Явно трябва да продължим в тази посока. През втората част се видя, че имаме проблеми със създаването на положения. Успяхме да създадем две и се радвам, че второто влезе“.

„Не е приятно, че 3 мача сме без победа, въпреки че в предишния мач мисля, че заслужавахме изразителна такава. Днес отново получихме гол от нищо. Това ни изнервя допълнително. Ако не бяхме допуснали през първото полувреме, щяхме да спечелим“.

„Надявам се да ползваме Вутов другата седмица. Липсваха Славчев и Кацаров, което загуба за отбор като нас. Не сме говорили скоро с Анисе, видяхме, че е в България, но не мога да потвърдя дали е близо, или далеч сделката“.

„Всяко домакинство е важно за нас, тъй като публиката ни подкрепя много и изглеждаме по друг начин в мачовете. Днес бяхме малко стъписани, докато в Надежда сме много по-агресивни и решителни“, завърши той.