Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев остана разочарован от изпусната победа срещу ЦСКА. Срещата в столичния квартал „Надежда“ завърши наравно 1:1, като „червените“ изравниха в 90-ата минута.

„Изиграхме много добро първо полувреме, трябваше да вкараме повече от един гол. Второто полувреме приехме играта в нашата половина, но си имаше причини. Двама наши футболисти поискаха смяна, разконцентрира ни се играта и не успяхме да затрудним ЦСКА. Статичното положение ние си го създадохме и те изравниха. Мачът трябваше да завърши с убедителна победа за нас“.

Антон Узунов
53 снимки

„Един отбор му трябва да се обиграе и да свикне. Шеста седмица работим заедно. Очаквах много по-добър мач от този срещу Черно море, ако си изпълним задачите, както искаме. За съжаление най-голямата ни слабост в завършващата фаза и последния удар. Реализирахме от дузпа, а трябваше да вкараме два от игра. Натежават пропуските, чисти положения, които трябва да завършат с гол. Това трябваше да са голове и да затворим мача рано-рано“.

„За мен е важно отборът да израства и да показва желание и борба, както в първите два мача. Сигурен съм ,че ще печелим точки, но все пак играхме и срещу два от най-силните отбори в България в първите два мача“, заяви Генчев след двубоя.