Треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, говори след поражението на отбора му с 1:2 от Ботев Пловдив. Той призна, че ефективността пред гола е лишила тима му да вземе нещо от срещата, а също така отказа да каже какво ще се случи с неговото бъдеще.

„За ситуацията, в която се намираме, дадохме каквото можем. Допуснахме две грешки и бяхме наказани от противника. Създадохме повече от тях, но загубихме мача, тъй като нямаше успеваемост. Имахме голови ситуации, но все нещо не стигаше да вкараме гол. Когато поведохме с 1:0, се получи отпускане, а това казах на момчетата, тъй като можеше да получим гол от най-безобидната ситуация и така стана. Второто полувреме направихме грешка и веднага бяхме наказани. Опитахме, но ефективността в атака ни изневери“, стартира Генчев.

„През първото полувреме играхме добре и имаше добри атаки с разигравания, но като цяло резултатите ни през последните мачове не са добри и това не говори добре за нас. Разваля се настроението, макар добрият сезон, в който изпълнихме целта си. Стигнахме и полуфинал за купата, спечелили сме 8 точки от лидерите – Левски, ЦСКА и Лудогорец, но последните два мача малко развалят това настроение“.

„Няма тренировка и мач без значение. Има вражда между Славия и Локо София, но сега трябва да се възстановим и да видим на кои можем да разчитаме. Някои нямат и желание да играят, които са с изтичащи договори. Длъжни сме да дадем всичко срещу Славия и да спечелим. Около мен няма нищо ново, няма предложение от друг отбор. Тук винаги е имало финансова сигурност и всичко е било точно и коректно благодарение на Василев и знам, че това ще продължи да е така“, отговори Генчев.

„След последния мач със Славия ще има яснота около моето бъдеще“, завърши Генчев.