Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана изключително доволен от успеха с 3:0 срещу Септемрви. 

„Изключително съм доволен, 3:0 е изразителен успех. От друга страна, миналата година тимът нямаше успех далеч от дома, а сега имаме 4 точки от първите гостувания, което е добре. Днес играхме срещу отбор, който вече има изграден стил – техният треньор е начело вече 8-ми месец мисля. Изградил е начин на игра, така че победата е много ценна“, започна Генчев.

„Доволен съм, че вкарваме 2-3 гола в поредни мачове, но имаме много работа все още. Допускаме някои слабости в защита. Няма как да се случи бързо този процес, но се доближаваме до нужния стил“.

„Във всеки един мач ни тежи, че миналата година нямахме победа навън. Правим глупави грешки от припряност. Хубаво е, че вкарахме един гол, за да се успокоим, а следващите съвсем ни окопитиха. През втората част малко лежерно подходихме, но беше важно да не допуснем. Надявам се, че Вутов скоро ще намери физическата си форма, защото той е много добър футболист“.

„Характер и манталитет на победители се гради трудно. Не исках да има подценяване на ситуацията и това ще търсим във всеки мач. Играем мач за мач и винаги търсим победите. Повечето тимове у нас са изравнени, включително и срещу Локомотив Пловдив“, завърши специалистът.