Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо коментира загубата на тима му от Локомотив София. "Железничарите" победиха с 2:1 във Варна. 

"Аз лично съм доволен от поведението на нашия отбор, надиграхме по всички показатели Локомотив София. Допуснахме грешки, както на първия, така и на втория гол. Ясно е, че имаме проблеми при завършващата фаза. Аз не мога да си спомня Локомотив да има чисти положения освен двата гола. Създадохме маса положения и диктувахме играта през цялото време", коментира Херо.

"Имахме ситуации, при които можехме да реализираме, но липсата на класа в завършващата фаза си каза думата. Не мисля, че трябваше въобще да загубим с оглед на показаното", допълни наставникът на "соколите". 

"Може би това е една от най-тежките задачи, много по-лесно се играе за шампионската титла, мното по-трудно е да започнеш с борба за спасение. Класата оказа влияние", сподели още той.

"Това са хората, ние нямаме други хора. Ще ги вдигаме и ще се борим, ако ние играем така както днес надявам се, че ще можем да спечелим доста мачове", завърши треньорът на Спартак Варна.