Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група до 19 футболисти за мача от 16-ия кръг на efbet Лига с Локомотив София. Аут за срещата заради контузии са Даниел Димов, Велислав Василев и Лъчезар Йорданов. Срещата пропуска и наказаният Виктор Попов.

В групата за мача са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Исмаил Иса, Закария Беншаа, Ангел Ангелов и Мади Кета, съобщиха от варненския клуб.

Двубоят между Черно море и Локомотив София е в събота от 15:00 часа на стадион "Тича" във Варна. Цената на билетите е 9 лева. Те ще се продават на касите на стадиона от 12:15 часа в деня на мача. Билети могат да бъдат закупени и онлайн в мрежата на Ивентим.

Преди срещата двата отбора имат по 25 точки в актива си, но Черно море е с мач по-малко заради отложения двубой с Левски от четвъртия кръг, който ще се играе на 2 ноември.