Крилото на Локомотив София – Юлиан Ненов, не скри задоволството си след победата с 2:1 над Спартак във Варна. Именно той вкара победното попадение за столичани по страхотно красив начин. Освен с попадението, Ненов се отличи и с прекрасна игра, която му осигури приза за Играч на мача.

„Наистина много труден мач, труден отбор, това че са последни не означава, че нямат класни футболисти. Доста се измъчихме с тази победа. Въпреки тежката серия  от мачове без победи, в много от тях трябваше да победим, днес обаче мисля, че заслужено спечелихме”, сподели Ненов.

Той допълни, че днешният успех е извинение към феновете на Локомотив за тежката загуба с 0:6 от ЦСКА 1948 в миналия кръг.

„След мача в съблекалнята си говорихме, че след този резултат трябва да дадем всичко от себе си. Дали ще победим не се знаеше, но видяхте, че изцелихме силите си докрай.. Мисля, е реагирахме по най-добрия начин и се извинихме на феновете.

Винаги е по-добре да влезеш в следващия кръг с победа. Винаги влизаш със самочувствие, показал си, че можеш. Посвещавам красивия си гол на момиченцето си”, каза още Ненов.