Треньорът на Локомотив София Иван Колев говори преди първата тренировка на отбора за годината. Той разрки, че столичани движат още няколко трансфера, след като вече се подсилиха с трима нови играчи.

LAP.bg
22 снимки

“Още не сме се срещнали всички заедно. Готови сме за подготовка. Очакванията ни са новите да вдигнат нивото на отбора. Това е смисълът на всяка селекция. Трябва да се подобри представянето на отбора”, започна Колев.

„Бухмиди напусна. Христо Иванов също си тръгна. Чипев също е желан от няколко отбора, може да отиде на място, където ще играе повече. Пристигащите са Димитър Митков, Славчев и Йоанис. Движат се още няколко трансфера”, добави той.

„За Октавио не мога да кажа. В тези процеси нямам участие. Той си е футболист на Локомотив. Ръководството преценява какво може да се случи с него”.

„Най-важното е да натрупаме точки, които да ни позволят да останем в групата. Надявам се да продължи тази линия на раздаване на отбора. Иска ми се да повдигнем класата на играта с топка и да подобрим реализацията”.

„Не съм в течение на нещата за осветлението на стадиона”, завърши Колев.