Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев остана доволен от спечелената точка като гост на Арда. Специалистът специално поздрави играчите си за старанието и борбеността.  

„Смятам, че наистина момчета се пребориха за тази точка. Да не забравяме срещу кой отбор играем. Арда е един от най-сериозните отбори в нашата група. Тази точка може да бъде много ценна за нас“. 

„Най-вече борбеността и опита на целия отбор стриктно да спазват задачите и да запазим организацията, която ни донесе точката. Арда имаха едно по-сериозно положение и отбелязаха гол. Можехме да направи повече, но в последната третина ни липсваше класа и спокойствие. Не е много лесно, допреди два-три месеца си играл в „Б“ група, сега идваш тук. Отборът ни е в процес на развитие. Трябва нещата да се стиковат“.

27 снимки

„Днес стартирахме с нов състезател – Октавио. С влизането на нов играч не е много много лесно да се запаси организацията, но затова съм доволен от старанието и искам да им благодаря за това“.

Колев бе запитан дали ще има и още нови играчи в тима:

„Знаем какво ни е необходимо. Работи се сериозно по селекцията“.

„Трябва по най-добрия начин да се възползваме от паузата и да работим по нещата, които са ни необходими във всички фази на играта“.

Накрая Колев благодари и на феновете на тима за подкрепата:

„Гореща благодарност към феновете. Губихме, те ни поддържаха и ни вдигнаха. Накрая се надявам да сме ги зарадвали“, заяви Колев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.