Собственикът на Локомотив София – Иван Василев, бе гост в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT. Босът на „железничарите“ разкри, че на няколко пъти е мислел за отказване от клуба, но „не е можел да захвърли с лека ръка направеното“. Той също така заяви, че мечтае да вземе трофей с тима от Надежда.

„И доволен, и недоволен съм. Надявам се скоро да получим лиценз от БФС. През тези години направихме страшно много. Вътре, навън, продължаваме още. От тази страна съм доволен, не съм доволен, защото закъсняхме. Дадохме много средства, за да играем на „Васил Левски“. Пропуснахме 1 година. Чакахме ММС, но виждате в държавата вече 1 година – избори, смяна на правителства, аз се принудих самичък да ги направя. Нашите фенове и локомотивската общност заслужава да играем на нашия стадион. В този добър треньорски екип – много съм доволен, дано почнат да идват резултатите“, започна собственикът на "червено-черните".

Антон Узунов
44 снимки

„Ако кажа колко пари съм дал за Локомотив, ще ме изгонят от вкъщи. Семейството ми претърпя много лишения и искам да им благодаря. Моята съпруга и моите синове, които работят с мен са сред причините да взема Локомотив. Много пъти съм мислел да се откажа от Локомотив, но това за мен е кауза, аз обичам този клуб. Искам да оправим инфраструктурата и още много неща. Като видя какво сме направили – не мога да оставя нещата така. Но и феновете трябва да помагат и да не правят проблеми. Когато отборът има повече приходи и ние ще се развиваме повече. Вече има добра инфраструктура. Ако отборът играе добре – ще има повече приходи, ще се развиваме повече“.

„Имаме качества да сме в първите 10 отбора. Може и да се разделим с някой, който не дава 100%. вратата може да се затвори тежко за някои, които не се раздават. Има такива наченки. Мечтая за трофей, но най-важното е отборът да се стабилизира. Не искам да чувам шестица за оставане или изпадане. Когато го правиш от сърце и почтено, господ ще върне всичко“, завърши Василев.