Благодетелят на Локомотив София Иван Василев сподели след старта на подготовката за столичните „железничари”, че на тима не му отива да се бори за спасение в efbet Лига.

Локомотив София стартира с нов треньорски екип начело със Станислав Генчев. В края на миналия сезон от поста бе освободен Иван Колев.

„Очаквам по-добър сезон от миналогодишния. Мисля, че бях достатъчно лоялен с Иван Колев, както и той с мен. Две години е достатъчно дълго време за работа заедно. Искам нещо ново, търся нещо ново и затова се спрях на този екип”, споели той.

„Трябва да направим по-добър сезон от миналогодишния. Надявам се, че ще го направим, защото на Локомотив София не му отива да играе в групата на изпадащите. Затова обаче има причини и аз не виня предишния треньор. Имахме много контузени, много болни, не можехме да излезем с оптималния състав и това ни доведе до някои загуби, които се отразиха зле на класирането ни. Първият полусезон беше отличен. Много добри игри, себераздаване и бяхме точно там, където си бяхме поставили за цел”, каза още собственикът на Локомотив София.