Ерата на Иван Василев в Локомотив София приключва, твърди Труд News. След 9 години начело на "железничарите" бизнесменът си тръгва от "Надежда". Василев е успял да намери човек, на когото е готов да предаде "червено-черните". Новият собственик на клуба е Веселин Стоянов.

Той е добре познат в "Надежда", след като бе до Иван Василев от самото начало на рестарта на Локомотив, тръгнал от окръжните групи през 2015 година. Досега Стоянов бе в клуба в качеството си на член на Управителния съвет, помагаше и финансово, което самият Василев не криеше в медийните си изяви. С негово участие отборът се сдоби и с нов автобус през 2019-а. Сега той поема изцяло издръжката на футболния тим в Първа лига.

Стоянов се ползва с доверие от феновете, тъй като самият той е от известните привърженици на клуба. Очакват се промени по високите етажи, но те все още се дискутират. Селекцията също е в ход, след като през последните дни бяха привлечени Светослав Диков, Юлиан Ненов и Симеон Славчев. 

Иван Василев пък напуска "железничарите" и няма да има роля в новото ръководство на клуба. От 2015 година насам той успя да върне "червено-черните" в елита, да подобри инфраструктурата на базата, но в същото време така и не намери общ език с феновете и на няколко пъти обявяваше, че е готов да продаде "Локомотив" и да го напусне.