Наставникът на Локомотив София - Иван Колев, сподели мнението си след равенството 2:2 с ЦСКА 1948 и изрази недолство от съдийството на мача. Специалистът визира ситуация от 52-ата минута на мача, когато Раел Лолала отправи центриране, а топката срещна ръката на Крум Стоянов. 

"От футболистите съм доволен, но съм много афектиран. Нещо не разбирам. Това може би е пети или шести мач, в който ние сме категорично ощетени от този ВАР. Съдията се направи на ударен, ВАР системата не реагира. Не разбирам какво става. Миналия кръг загубихме мача с Локомотив. Тук ми се струваше, че има умисъл, дузпа, червен картон. Преди това също имаше три-четири абсурдни решения. Този ВАР трябваше да внася справедливост, а тук нещо намирисва. Не мога да си обясня какво", заяви Колев. 

"Не знам на кого. Ние сме толерантни, не се нахвърляме. Изчакахме спокойно, защото мислехме, че ще се гледа. Никой не го погледна. Последното положение на Октавио, ако се разглежда по правилника, напълно е възможно да е дузпа. То завършва с дърпане с ръка в наказателното поле. Как се тълкува това?" 

"Свършихме доста работа в защита, което ни позволяваше да хващаме противника неподготвен. Наистина имахме възможност при малко по-прецизна игра в завършващия пас да постигнем даже по-добри резултати", допълни Колев. 

"Момчетата работят изключително сериозно. Досега винаги са се представяли на върха на своите възможности. Ние сме много доволни в това отношение. Когато един футболист изпълнява задачите си, не е нужно да бъде мотивиран."